BORGO RAMEZZANA - MONFERRATO / PIËMONTE

MODERN LANDHUIS RONDOM RIJSTVELDEN

BESCHIKBAARHEID AANVRAGEN

modern Country house in piemonte

Een historische landhuis is na tien jaar restauratie omgebouwd tot een charmant hotel welke is omsloten door  oude muren en wordt gesymboliseerd door zijn prachtige toren, daterend uit de 12e eeuw, dat een van de meest waardevolle architectonische voorbeelden in Piemonte is. Het landgoed is gelegen tussen de beroemde en historische rijstvelden, omgeven door spectaculaire bergketens en de heuvels van Monferrato en slechts op 1 uur van Turijn. Borgo Ramezzana ligt aan de voet van de heuvels van Monferrato. 


In het landhuis creëren een heerlijke geur van koekjes en kruidenthee en het subtiele geluid van klassieke muziek een omhullende sfeer van romantiek. Vakantiegangers die goede smaak en elegantie waarderen, zullen genieten van de harmonie en rust die in het hotel heersen.
Huur een mountainbike, voor het verkennen van de  omgeving. Maak een heerlijke wandelijn of misschien een tochtje te paard. Je kunt langs de rand van het bos rijden, langs de rivier de Po of door de rijstvelden die zich tussen de kerk van de Madonna delle Vigne en de Abbazia di Lucedio bevinden.


Geniet van de prachtige kamers van alle gemakken voorzien

De elegante kamers zijn smaakvol en allen voorzien van LED-tv, digitale en satelliet-tv, Wifi, Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant van Borgo Ramezzana Country House, dat is gespecialiseerd in lokale gerechten. Alle maaltijden worden bereid met ingrediënten die op het landgoed worden geteeld. Een prachtig terras omgeven door de heuvels van Monferrato en een spectaculair berglandschap, het zwembad rond de oude cederboom, het is genieten hier...

10+

keren geboekt

100%

genieten

2-24

persoons verblijf 

Uitzicht Panoramisch aan het Comomeer

Een prachtig panoramisch uitzicht over de omgeving.

wasmachine

wasmachine

Er is een wasmachine aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

ruimte buitenruimte

buitenruimte 

Een mooie buitenruimte en tuin bij het landgoed.

tuin

TUIN

Bij dit fantastische vakantie verblijf zit een tuin 

satelliet tv

satelliet tv

Er is een aangesloten satelliet TV aanwezig.

wifi

Er is een WiFi verbinding bij het landgoed 

appartement op helling

Dit appartement bevindt zich op hellingen.

terras aanwezig landhuis

TERRAS 

Even genieten op het terras bij het Country House
Koffie drinken aan het Comomeer

Mooi landgoed met moderne kamers

mooi verblijf in vercelli, regio piemonte

landhuis piemonte

borgo ramezzana - vercelli

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 160 tot € 210 per nacht.