Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje – De gehele organisatie heerlijk uitbesteden!

Een bedrijfsuitje in het buitenland – in Italië. Een reis die uniek is, in een prachtige omgeving en met meerdere activiteiten, zorgt ongetwijfeld voor een sterke affiniteit. Collega’s die samen hebben gereisd en plezier en nieuwe dingen hebben meegemaakt, zijn duidelijk gelukkiger, gemotiveerder en loyaler.

Afhankelijk van de behoeften en wensen, creëren we een unieke en mooi bedrijfsuitje die iedereen zich herinnert. Een bedrijfsuitje die anders is dan de menigte. Het is een grote uitdaging, maar niet voor ons. Meer dan 15 jaar wonen in het land, waar we van houden, durven we te zeggen dat we ons ding kennen. Niets wordt aan het toeval overgelaten en geen uitdaging is te moeilijk om op te lossen.

Volledige aanwezigheid, wanneer gewenst, zijn wij ook tijdens de gehele reis. Altijd aanwezig en toch op de achtergrond.
Onze onmiskenbare voordelen zijn de kennis van de taal, de passie voor wat we doen, onze jarenlange ervaring, onze uitgebreide kennis van het land.

Het wordt een reis met rechtstreekse vluchten en een korte busrit naar de plek waar je in Italië verblijft, een huis, hotel, kasteel of boerderij. Bij zee, berg of het binnenland? Eiland of vasteland? Modern of rustiek?. De mogelijkheden zijn talrijk.

De activiteiten gecombineerd met natuurbelevenissen in het magische landschap van Italië of een eet ervaring zoals het zien van de productie van mozzarella, het oogsten van druiven, of waarom niet zelf koken met de hulp van een chef-kok op zijn plaats. De een hoeft de ander absoluut niet uit te sluiten.

Wijn proeven of samen koken is een zeer geliefde activiteit. Wanneer je wilt wandelen, fietsen of mountainbiken hebben we alles, van eenvoudige tot meer geavanceerde tochten, tussen de hoge bergen van de Alpen of tussen olijfbomen en wijngaarden. Omdat we al onze reizen en dus ook de activiteiten afstemmen, is er geen limiet aan wat geregeld kan worden.

Bedrijfsuitjes2
Bedrijfsuitjes1