Maatwerk reizen: volledig georganiseerde reizen

bedrijfsuitje in italië

de gehele organisatie heerlijk uitbesteden!

Bedrijfsuitjes in Italië – volledig georganiseerd

Een bedrijfsuitje in het buitenland – in Italië. Een reis die uniek is, in een prachtige omgeving en met meerdere activiteiten, zorgt ongetwijfeld voor een sterke affiniteit. Collega’s die samen hebben gereisd en plezier en nieuwe dingen hebben meegemaakt, zijn duidelijk gelukkiger, gemotiveerder en loyaler.


Afhankelijk van de behoeften en wensen, creëren we een unieke en mooi bedrijfsuitje die iedereen zich herinnert. Een bedrijfsuitje die anders is dan de menigte. Het is een grote uitdaging, maar niet voor ons. Meer dan 15 jaar wonen in het land, waar we van houden, durven we te zeggen dat we ons ding kennen. Niets wordt aan het toeval overgelaten en geen uitdaging is te moeilijk om op te lossen.


Volledig ontzorgt: organisatie bedrijfsuitje

Volledige aanwezigheid, wanneer gewenst, zijn wij ook tijdens de gehele reis. Altijd aanwezig en toch op de achtergrond. Onze onmiskenbare voordelen zijn de kennis van de taal, de passie voor wat we doen, onze jarenlange ervaring, onze uitgebreide kennis van het land. Het wordt een reis met rechtstreekse vluchten en een korte busrit naar de plek waar je in Italië verblijft, een huis, hotel, kasteel of boerderij. Bij zee, berg of het binnenland? Eiland of vasteland? Modern of rustiek?. De mogelijkheden zijn talrijk.

Activiteiten op maat 

De activiteiten gecombineerd met natuurbelevenissen in het magische landschap van Italië of een eet ervaring zoals het zien van de productie van mozzarella, het oogsten van druiven, of waarom niet zelf koken met de hulp van een chef-kok op zijn plaats. De een hoeft de ander absoluut niet uit te sluiten.

Wijn proeven of samen koken is een zeer geliefde activiteit. Wanneer je wilt wandelen, fietsen of mountainbiken hebben we alles, van eenvoudige tot meer geavanceerde tochten, tussen de hoge bergen van de Alpen of tussen olijfbomen en wijngaarden. Omdat we al onze reizen en dus ook de activiteiten afstemmen, is er geen limiet aan wat geregeld kan worden.

bedrijfsuitjes in italië op maat 

Maatwerk reis voor bedrijfsfeesten in Italië

accommodaties

U wilt verblijven in een accommodatie naar wens? Wij selecteren en boeken een accomodaties die bij u past.

Trouwen in Italië: reis volledig ontzorgen

vervoer

Wij organiseren het vervoer voor u. Vervoer naar uw locatie, maar ook (indien gewenst) vervoer op locatie. 

Volledig georganiseerde zakenreis in Italië

excursies

Wilt u georganiseerde excursies aan uw bedrijfsuitje toevoegen? Wij organiseren typisch Italiaanse excursies op maat. 

Maatwerk reis organiseren? Bedrijfsuitje in Italië

eten & Drinken

Wij kennen veel goede eet en drink locaties in Italië. Wilt u graag goed eten en drinken? Wij kunnen deze voor u boeken!
Teamuitje in Italië boeken?

streek

Weet u niet welke streek het best past bij de activiteiten die u wilt ondernemen? Wij kunnen hierin adviseren!
In Italië excursies op maat boeken

altijd dichtbij

Wilt u volledig ontlast worden? Wij kunnen op locatie of op afstand, u al het werk uit handen nemen. 
100%
vloeiend italiaans
10+
jaren in Italië gewoond
25+
jaren ervaring

volledige ontzorging

Bent u bang dat u zelf niet kunt genieten van uw bedrijfsuitje? La Vacanza organiseert al jaren bedrijfsuitjes in Italië.