BALLONVAART OVER TOSCANE...

      ZWEVEN OVER GLOOIENDE HEUVELS, vALLEIEN EN WIJNGAARDEN

boek direct
50+
keren geboekt 
60
minuten durende vaart

6000

meter hoogte (max) 

Ontdek toscane met een ballonvaart 

Geniet van de glooiende heuvels en wijngaarden van Toscane op een 1 uur ballonvaart van Lucca. Ervaar de magie van vliegen, aangedreven door niets anders dan de wind en vuur. Stijgen tot een hoogte van 2.000 voet en drijven met de wind.


  • Zweven over de valleien en glooiende heuvels van Lucca
  • Glijden met de wind op een VIP ballonvaart
  • Zie prachtige vergezichten over heuveltop kastelen en weelderige wijngaarden
  • Vier uw landing met een glas sprankelende champagne


Excursie Toscane: ballonvaart 

Ervaar de magie van het vliegen hoog boven de cipressen, glooiende heuvels en wijngaarden van Toscane op een 1 uur durende VIP ballonvaart boven Lucca.
Het avontuur begint zodra je aankomt op de take-off gebied, afhankelijk van de weersomstandigheden. Kijk wanneer de ballonnen worden opgeblazen. Nadat de piloten hun laatste controles hebben gedaan en een briefing over de vliegveiligheid aan u gegeven hebben, kunt u in de ballon mand klimmen en begin uw float tot een hoogte van maximaal 2.000 voet (6.000 meter).

Glijden over valleien en kastelen, genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht op de glooiende heuvels onder. Aangezien de ballonnen worden geleid door de wind, elke vlucht biedt een unieke ervaring elke keer weer.

Bij de landing, is het nog genieten van een glas sprankelende champagne om je avontuur te vieren. Vervolgens transfer terug met de pendelbus naar uw take-off site.
Excursie museum: florence

ballonvaart: toscane 

excursie ballonvaart

vip ballonvaart

Toscane: excursies

dè nr 1 in excursies

€ 280 p.p.