Baglio di Pianetto wijnlandgoed

 Baglio di Pianetto -  

S. CRISTINA GELA / sicilië

GENIET VAN DE PRACHTIGE WIJNEN, HET LANDGOED EN ZIJN ADEMBENEMENDE LIGGING

beschikbaarheid aanvragen

       graaf paolo marzotto en ginevra heten je van harte welkom      

Graaf Paolo Marzotto, is een zeer gerenom­meerde wijnproducent. Door de combinatie van de liefde voor het prachtige eiland Sicilië en zijn passie voor goede wijnen is  Baglio di Pianetto gerealiseerd. De kleindochter Ginevra Notarbartolo zwaait nu de scepter en is een heel gastvrije en elegante gastvrouw. Het landgoed is een prachtig, romantisch adresje verscholen tussen de wijngaarden op een half uurtje van Palermo. Mooie entréé, waar je  hartelijk wordt ontvangen. De antieke baglio werd zeer zorgvuldig  gerestaureerd en verrijkt met hedendaagse kunst. In de mooie salons met een landelijk en stijlvolle inrichting, is het zalig genieten van een mooie wijn afkomstig van het landgoed. Het restaurant trakteert je de creativiteit van de chef met  fijne traditionele gerechten, deels met eigen producten van de 'azienda'.


Meerdere kamers,  allen ruim en licht en een prachtige inrichting.

De 13 kamers zijn allen charmant, ruim en licht, allemaal verschillend ingericht. Ze bieden een magnifiek uitzicht over de wijngaarden, de olijfgaarden, de binnenplaats of de tuin. Er is uiteraard een mooi panoramisch zwembad (mei-november) met ligstoelen en parasols. De sportievelingen kunnen in de omgeving tochten maken met mountainbikes die gratis beschikbaar zijn voor de gasten. Uiteraard moet er ook een bezoek gebracht worden aan de wijngaarden en kelder.


Het wijnlandgoed ligt in de heuvels boven Palermo (22 km), op 5 km van het  dichtstbijzijnde dorpje. Dagtochten zijn er te over: de Byzan­tijnse kathedraal van Monreale op 22 km, Mondello, het favoriete strand van de inwoners van Palermo, op 38 km, het beroemde Corleone op 36 km, Segesta met indrukwekkende tempel en amfitheater op 74 km, het authentieke Cefalù op 83 km...

55+

keren geboekt

100%

genieten

9,8

waardering 

Palermo appartement

nette kamers

Mooi gelegen landgoed in het zuidwesten van Sicilie

kindvriendelijk verblijf

kindvriendelijk 

Kinderen zijn welkom

parkeren

parkeren

Parkeren mogelijk bij het landgoed

zwembad

zwembad

Zwembad met uitzicht

terras

TERRAS 

Bij deze accommodatie is het heerlijk genieten op het  terras
wifi verbinding

wifi

Wifi, internet aanwezig

panoramisch uitzicht

panoramisch uitzicht

Geniet van de olijf- en wijngaarden

airco in appartement

airconditioning  

Aanwezig in de kamers

in de heuvels

in de heuvels

Het landgoed is gelegen in de heuvels bij Castelvestrano

een wijnlandgoed gelegen in het achterland van palermo

authentieke kamers op een landgoed bij Palermo

baglio di pianetto - san cristina gela

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 155 tot € 222 per nacht.