B&B Villa Costanza - Blevio / comomeer

   RUSTIGE LIGGING OP LOOPAFSTAND VAN HET COMOMEER

beschikbaarheid aanvragen

landgoed aan het comomeer

Villa Costanza ligt op een paar kilometer van de stad Como in het kleine dorpje Blevio, een hoekje van het paradijs aan de oevers van het Comomeer. Het is een elegante residentie uit het begin van de 20e eeuw. Donatella heeft er een  luxe bed & breakfast van gemaakt. En organiseren ook exclusieve evenementen.


Bij binnenkomst in Villa Costanza word je ondergedompeld in een heerlijke ouderwetse sfeer. De ruimtes  worden gekenmerkt door bogen en kolommen en zijn volledig versierd met fresco's die het resultaat zijn van de creativiteit van de bekende Como-decorateur Vanni Savio.
De elegante woonkamer, met meerdere openslaande deuren direct verbonden met het park, strekt zich uit over de gehele lengte van de woning, aangevuld met een heerlijke veranda en de woonkeuken.

Landhuis met een terrasvorming park en met uitzicht op het Comomeer 

Bij aankomst in Villa Costanza word je aangenaam verwelkomd door het terrasvormige park, een groene oase. De dominante positie, met uitzicht op het Comomeer is een unieke plek aan het Comomeer. Het is genieten van de kleuren van de lucht, het blauwe en glinsterende water, het heldere groen van de natuur, de huizen tussen het meer en de berg, dit is  het Comomeer.


De luxueuze, comfortabele kamers, elk met een uniek karakter, hebben door Donatella een nieuw leven gekregen. Ze beheert deze prachtige residentie met passie samen met haar familie en haar geliefde poedel Saphira. Villa Costanza biedt authentieke gastvrijheid van grote charme met elegante kamers met aandacht voor detail waardoor de gast zich welkom en hoofdrolspeler voelt. Ze wachten op je!

35+

keren geboekt

100%

genieten

8,8

waardering 

Kleurrijke kamers Comomeer

kamers

Mooie kamers bij het Comomeer

Terras aanwezig bij verblijf Comomeer

TERRAS 

Heerlijk genieten van de omgeving
Wifi comomeer

wifi

Wifi, internet aanwezig

Geniet van de omgeving

panoramisch uitzicht

Geniet van de uitzichten over
de omgeving

zwembad Comomeer

zwembad  

Samen met de overige gasten kun je genieten van het heerlijke zwembad

PARKEREN

Uiteraard bij het landhuis

landhuis bij blevio

B&B villa costanza - Blevio

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 322 tot € 425 per nacht.