Baglio Vecchio landgoed Sicilie

Agriturismo Baglio Vecchio

uit de 18e eeuw en prachtig gerestaureerd

beschikbaarheid aanvragen

gelegen op het fascinerende Siciliaanse platteland

Agriturismo Baglio Vecchio is gelegen op het  fascinerende Siciliaanse platteland en dateert uit de 18e, het is enkele jaren geleden door de huidige eigenaren familie d' Ali gerestaureerd. Natuurlijk met behoudt van de originele structuren en de prachtige karakteristieke binnenplaats. Geniet, ver weg van de hectiek van de stad. Het 130 ha. landgoed bestaat uit olijf- en wijngaarden en niet te vergeten is er ook een unieke kloof waar een wandelroute is uitgezet.

Landgoed met tien elegante kamers en appartementen 

Het landgoed biedt tien elegante kamers, vijf appartementen en een restaurant. Geniet van de rust en de schoonheid van de boerderij: de eeuwenoude olijfbomen, de oude wijngaarden en een bijna 11 hectare dicht bos. En op slechts 10 kilometer van de kust. Op het landgoed bevindt zich een elegant zwembad, een ping-pong tafel, een jeu de boules baan en fietsen om op ontdekking te gaan in de omgeving. De appartementen liggen op ± 250 meter van de kamers, het restaurant en het zwembad. Het huis bestaat uit 5 appartementen. De appartementen zijn met elkaar te verbinden.


Het restaurant van Baglio Vecchio biedt een aantal typisch Siciliaanse heerlijke gerechten, gemaakt met de producten van de boerderij zelf. Onder de typische lekkernijen, de groene olijvenpaté, de gekruide olijven, de bekende gedroogde tomaten en versgemaakt pasta alles gecombineerd met de heerlijke zelfgeproduceerde, beroemde "Zangara" -wijn. En om af te sluiten de heerlijke eigen gemaakte desserts.

75+

keren geboekt

100%

genieten

8,8

waardering 

Wijnlandgoed met zwembad

kamers / appartementen

Rustieke inrichting

restaurant

Geniet van de lokale keuken

binnenplaats

Heerlijk genieten op het terras

zwembad bij landgoed

zwembad

Zwembad met uitzicht

panoramisch uitzicht

Over de wijn- en olijfgaarden

Wifi internet op landgoed Zuidwest Sicilie

wifi

Wifi, internet aanwezig

VERBLIJF OP DE BOERDERIJ OMGEVEN DOOR DE NATUUR.

landhuis sicilie

baglio vecchio - castelvetrano

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 98 tot € 110 per nacht.