Beschikbaarheid

 • Deluxe Kamer

  Non refundable.

  Meer informatie
  Max:

  Stylish and individually designed room featuring a satellite TV, mini bar and a 24-hour room service menu.

  Bed size:2x King Size

  Kamergrootte:50 m2

 • Tweepersoonskamer

  Zie details accommodatie

  Meer informatie
  Max:

  Bed size:King Size

  Kamergrootte:kan variëren

Algemeen

L ‘ Hotel Rapallo,  gerund door de familie Conti Lapi sinds 1954, is een structuur onlangs gerenoveerd , is nu een boutique hotel 26 kamers met eigen badkamer, sommige met een eigen terras. Hotel Rapallo wordt gekenmerkt door een functioneel en modern ontwerp dat is geïnspireerd op de warmte van de gastvrijheid uit het verleden .

Het is een intiem en comfortabel boetiekhotel in het centrum van Florence, beheerd door de familie Conti Lapi sinds 1954 en onlangs gerenoveerd, zowel in de structuur als in het interieur. Hotel Rapallo is tegenwoordig een boetiekhotel met 26 kamers , waarvan sommige een eigen terras hebben, gekenmerkt door een functioneel en modern ontwerp dat is geïnspireerd op de warmte van de gastvrijheid uit het verleden.

Michela en Lorenzo, erkende officiële gidsen van Florence , zullen u graag de beste restaurants aanbevelen, zij zullen u helpen de beroemdste musea te boeken om de wachtrij over te slaan en de beste routes voorstellen om de ware essentie van Florence te ontdekken.

De kamers met terras (2 tweepersoonsbedden en 1 tweepersoonsbed). De terrassen bevinden zich op de bovenste verdieping van het hotel en zijn ontworpen voor diegenen die unieke momenten willen ervaren, de beroemde rode daken van Florence en de omliggende heuvels willen bewonderen en een glas Prosecco of Chianti willen drinken.

De standaardkamers, tweepersoonskamers met 1 of 2 bedden, zijn geschikt voor verschillende soorten verblijf. Ze bieden, rust en het comfort.

Faciliteiten

 • Airconditioning
 • Buitenruimte
 • Panoramisch uitzicht
 • Terras
 • WiFi

Er zijn nog geen beoordelingen accommodatie.