Beschikbaarheid

Prijzen per dag:
20-06-2018 - 20-06-2019: € 125
Reserveringskosten: € 35

Algemeen

Het kasteel van San Sebastiano is een ruimte van geschiedenis, mooi en onvolmaakt. Wij bieden u comfort en welzijn, maar in eenvoud, zonder de ziel van deze plek te verstoren. Het staat majestueus temidden van de Po-heuvels: een land in de buurt van Turijn , onlosmakelijk verbonden met de gebeurtenissen in Piemonte en de koningen. Het is een land van gastvrijheid, schoonheid afgewisseld met bergen, rivieren, vlakten en heuvels, een levensstijl met tradities, kunst, rijkdom van de keuken en in de adel van zijn wijnen. Elk seizoen biedt talloze mogelijkheden om dit gebied ten volle te ervaren .

Tegenwoordig wordt het kasteel bewoond door een jonge Italiaanse architect met zijn gezin; hij heeft een paar jaar geleden met veel zorg en enthousiasme de restauratie ter hand genomen, zonder het authentieke karakter verloren te laten gaan. Vanaf de botanische tuin met eeuwenoude bomen en subtropische planten, heeft u een schitterend uitzicht, dat bij helder weer reikt tot aan de Alpen! Binnen zijn verschillende verblijfsruimtes, zoals een zitkamer met open haard en ontbijtkamer. De standaardkamers bevinden zich in de gerenoveerde zijvleugel en zijn nieuw, doch smaakvol en gezellig ingericht.

Op een paar minuten lopen is een agriturismo-restaurant waar u terecht kunt voor een heerlijk dagmenu. Op 10 minuten rijden ligt het aardige oude stadje Chivasso, met frequente treinverbindingen met Turijn en Milaan. Een absolute aanrader is een bezoek aan Turijn, de fraaie en cultuurrijke hoofdstad van Piemonte. U kunt uitstapjes maken naar de wijngebieden rond Asti en Alba, maar ook naar het Aosta-dal, het Lago d’Orta of Milaan.

De kamers: Prachtige authentieke kamers. En al gehele relax. De kamers zijn comfortabel. Eigen badkamer en inclusief ontbijt

De heuvels van Monferrato, een adembenemend uitzicht, architectonische en historische juweeltjes, hier loopt een tak van de Via Francigena, de pelgrims die van Frankrijk naar Rome liepen. Eerste Vezzolano Abbey, bevat fresco’s van heiligen, strijders en ridders kan worden bereikt met een afstand van 16 km door de wijngaarden en het bos, en is zeker een bezoek waard. Op 10 km is er de Abdij van het Heilige Faith, Romaanse schat, de enige kerk in Piemonte gebouwd op de delta van de Egyptische plan, met een gevel dat de bezoeker al zijn artistieke schoonheid en haar oudheid toont. Een territorium, dat van de Monferrato, dat oude steden, Romaanse kerken, kastelen heeft, voor de attente en gevoelige bezoeker van de schoonheid van de natuur en de mens.

Faciliteiten

  • Buitenruimte
  • Eigen parkeerplaats
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Kindvriendelijk
  • Op de hellingen
  • Panoramisch uitzicht
  • Rustig
  • Terras
  • Tuin

Er zijn nog geen beoordelingen accommodatie.