Beschikbaarheid

Prijzen per dag:
03-04-2018 - 21-12-2018: € 257

Algemeen

12 personen, 6 slaapkamers, 3 badkamers|

Casa de Mar is een heerlijk vakantiehuis direct aan het water in de beroemde havenstad Cadaqués.
Gebruik deze unieke kans om te leven met uitzicht op zee in de beroemde havenstad Cadeaqués, waar Salvador Dalí woonde en waar u vandaag zijn spetaculaire huis kunt bezoeken.

Hier wordt u gewekt door de zonnestralen en kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee, de kliffen, de vissersboten en de andere prachtige witte huizen langs de baai terwijl u ’s ochtends koffie drinkt en naar het geluid van Cadaqués luistert. Als je op het terras zit ben je slechts 20 meter van het water.

Cadaqués is een van de zogenaamde ‘pueblos blancos’ van de Costa Brava, de witte stadjes, die worden gekenmerkt door het feit dat alle huizen krijtwit zijn en een van de weinige nog niet helemaal. Daarom is Casa de Mar een van de weinige huizen in de stad die als vakantiehuis wordt verhuurd en een unieke gelegenheid voor vakantie in een zeer authentieke omgeving.

Er zijn al heel weinig huizen in Cadaqués, met dit zeer mooi huis unieke locatie, direct aan de Middellandse Zee, op slechts 20 meter van het strand en op slechts 200 meter van het centrum van Cadaqués met restaurants en cafés Casa Mar de Cadaqués en haar locatie absoluut uitzonderlijk.

Het huis is prachtig ingericht met een mix van antiek en modern meubilair. Het heeft een oppervlakte van 250 m2 verdeeld over drie verdiepingen, verdeeld over 6 slaapkamers, 3 woonkamer, een eetkamer, een grote keuken, 3 badkamers en er zijn twee tv gebieden, bordspellen en fietsen ter beschikking en het huis is ideaal voor gezinnen of groepen tot 12 personen.
De vier slaapkamers hebben tweepersoonsbedden en zijn zeer ruim en hebben een balkon met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De andere twee kamers zijn een beetje kleiner en de ene heeft twee eenpersoonsbedden en de andere een stapelbed – ze zijn ideaal als kinderkamer, maar kunnen ook door volwassenen worden gebruikt.

Als u op vakantie wilt langs de kust, is dit de perfecte vakantie thuis, en er zijn veel spannende gebieden om te bezoeken in de directe omgeving. Cadequés ligt aan de voet van het prachtige nationale park Cap de Creus , dat met zijn kliflandschap en vele kleine baaien zeker een wandeling waard is. Een beetje landinwaarts, vindt u een wijndistrict, beroemd om zijn zeer fijne en zeer speciale wijnen , waar de druiven zoute zeelucht hebben geproefd. Er is voldoende gelegenheid om de lokale wijnen te proeven in de wijngaarden of in een van de rustplaatsen van Cadeaqués.

Cadaques is een prachtige en authentieke adem, die sterk verschilt van de anders erg toeristische kust.

Faciliteiten

  • Buitenruimte
  • Eethoek buiten
  • Koffiemachine
  • Kookplaat
  • Ligstoelen
  • Panoramisch uitzicht
  • Terras
  • Uitzicht op het meer

Er zijn nog geen beoordelingen accommodatie.