Napels Campanie

8-daagse reis Napels en het eiland Ischia met verblijf in kleinschalige familiehotelletjes

45+

keren geboekt

100%

genieten

8,9

waardering 

Combineer napels met ischia

Combineer de levendige sfeer van Napels, gelegen in één van de mooiste baaien van de wereld, met de rust op het groen vulkanisch eiland Ischia.
In Napels verblijf je in een erg gezellig familiehotelletje Toledo *** met een bevoorrechte locatie in het hart van de stad. Napels ligt midden in de mooiste baai ter wereld, gedomineerd door de Vesuvius. Je vergaapt je er aan ongekende kunstschatten. De binnenstad is Unesco-Werelderfgoed. Je kan er bovendien ook goed en betaalbaar winkelen.

WAT ANDEREN GASTEN HEBBEN ERVAREN

wat een leuke combinatie was dit en wat is napels een prachtige stad, lekker chaotisch en heerlijk eten. 

J.M. van D.

alles goed geregeld en wat een leuke hotelletjes. het was genieten.

Henk van Veen

Vanuit Napels steek je de baai over naar Ischia

Vanuit Napels steek je de baai over naar Ischia, een wellnessoase voor lichaam en geest. Het eiland is wereldberoemd voor zijn geneeskrachtige warmwaterbronnen. Het is een vruchtbaar en verrassend groen eiland met veel wijnbouw. Het hoogste punt ligt op 788 m. Ischia kent ook een rijke gastronomische traditie. Je verblijft er in een sympathiek, kleinschalig hotelletje, Torre Sant' Angelo ***, al meer dan 40 jaar met hart en ziel gerund door de familie Castellaccio. Een lekker aperitiefje, het ruisen van de zee op de achtergrond, een onvergetelijk uitzicht, het is echt genieten op het panoramisch terras... Forio, op 4 km, heeft een gezellig en mooi historisch centrum met vele winkels en restaurants. Het hotel biedt een gratis shuttledienst aan naar het dorpscentrum van Sant'Angelo en naar de stranden van Citara en Maronti.

Toledo *** - Napels

Kleinschalig, gezellig familiehotelletje waar je geniet van een bevoorrechte locatie hartje stad. De sympathieke uitbaters ontvangen je met de glimlach én alle egards. Er is geen restaurant, maar er zijn meerdere leuke adresjes in de nabije om­geving. Gelegen in een zijstraat van de belangrijke winkelstraat Via Toledo. Opgelet, dit is een zone met beperkt verkeer: je kan tot aan het hotel rijden, maar niet parkeren.  Zowel het Palazzo Reale als het Castel Nuovo en de Piazza del Plebiscito - 3 toeristische trekpleisters van formaat in Napels - liggen op loopafstand van je hotel. Het nabijgelegen metrostation Toledo is een knap staaltje hedendaagse architectuur.

Kamers:

Kleinschalig hotel. Dit hotel telt niet meer dan 18 verzorgde kamers (15 m² tegelvloer). Ze bieden keurig hedendaags comfort voor een prettig verblijf in Napels.


Torre Sant'Angelo *** - Ischia

Dit sympathiek, kleinschalig hotel wordt al meer dan 40 jaar met hart en ziel door de familie Castellaccio gerund. Een leuk adresje om tot rust te komen en het mooie Ischia te verkennen. Een lekker aperitiefje, het ruisen van de zee op de achtergrond, een onvergetelijk uitzicht, het is echt genieten op het panoramisch terras. 

Ligging aan de  rustige en ruige zuidkust van het eiland Ischia, met sublieme uitkijk op de Middellandse zee, de baai en het oude, schilderachtige dorpje Sant'Angelo (op een schiereiland op 3 km). Een klein pad leid je naar het kiezelstrandje van Sorgeto, met natuurlijke warmwaterbronnen, op 200 m van het hotel. Forio, op 4 km, heeft een gezellig en mooi historisch centrum met vele winkels en restaurants.


Kamers:

Slechts 18 kamers met een frisse, hedendaagse inrichting. Alle kamers hebben keramische tegelvloer en een balkon of terras. Naar keuze: superior kamers (12-15 m², gedeeltelijk zeezicht) of deluxe kamers (15-20 m², frontaal zeezicht). Extra bed (3de persoon) in beide types: € 41/nacht.

Wat zit er bij de reis inbegrepen?


  • 3 nachten in Toledo *** (Napels)
  • 4 nachten in Torre Sant'Angelo *** (Forio d'Ischia)
  • 7x ontbijtbuffet
  • welkomstdrankje en fruit in Hotel Toledo
  • ticket Napels-Ischia 
  • per hydrofoil
  • vlucht naar Napels (volgens beschikbaarheid)
  • digitale reisgids


We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de reisroute en hotels.

Wat zit er niet bij de reis inbegrepen?


  • toeristenbelasting

Reisdata : 01/04 - 23/10
aankomst dagelijks. 

Indien je aankomt op vrijdag, zaterdag of zondag verblijf je eerst in Napels en ga je nadien naar Ischia. Indien je aankomt op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, dan wordt de volgorde omgewisseld en verblijf je eerst op Ischia en nadien in Napels. .

Napels Campanie

8- daagse reis door campanië

8- daagse reis 

Een reis in de regio Campanië
Verblijf in Italië

inclusief verblijf

Verblijf in kleinschalige hotelletjes
Reis in Italië: Italiaanse kooklessen volgen

met een roadbook

Je ontvangt een mooi infopakket

genieten in calabrië

Geniet van deze nog onbekende regio

vanaf 740,00 p.p.