‘Cataluňa tiene todo’, ofwel ‘Catalonië heeft alles’

‘Cataluňa tiene todo’, ofwel ‘Catalonië heeft alles’, zeggen de Catalanen unaniem. Het gebied heeft een gevarieerd landschap, bruisende steden, prachtige stranden en ontzettend veel natuur en cultuur. Wanneer u even genoeg strand gezien heeft en eens één van de andere kanten van....

  • Informatie
  • Inrichting
  • Foto's / Media
  • Omgeving
  • Prijzen / Reserveren
  • Beschikbaarheid

‘Cataluňa tiene todo’, ofwel ‘Catalonië heeft alles’, zeggen de Catalanen unaniem. Het gebied heeft een gevarieerd landschap, bruisende steden, prachtige stranden en ontzettend veel natuur en cultuur.

Wanneer u even genoeg strand gezien heeft en eens één van de andere kanten van de Costa Brava wilt ontdekken, dan heeft u de keuze uit een aantal zeer gevarieerde excursies.

Berg 200x150.jpg (Berg 200x150.jpg) Fietsen 200x150.jpg (Fietsen 200x150.jpg) Wandelen 200x150.jpg (Wandelen 200x150.jpg) Ballon 200x150.jpg (Ballon 200x150.jpg)
La Vacanza heeft zelf mogen ervaren hoe mooi en gevarieerd het achterland van Catalonië is maar ook hoe mooi de kustlijn tijdens wandelingen is.

Het achterland van Catalonië heet La Garrotxa Vulkanische Zone Natuurpark en bestaat uit elf gemeenten waarvan Besalú met de Romaanse brug uit de 12e-eeuw, het Meer van Banyoles, Santa Pau is het startpunt voor veel activiteiten zoals quadrijden, 4x4 routes, ballonvluchten, Castellfollit de la Roca is een van de meest pittoreske doprjes in Catalonië want de kerk en de huizen 'klampen zich vast' aan de bergwand. En dan is er nog de hoofdstad Olot de bekendste zijn. 

Uitzicht 200x150.jpg (Uitzicht 200x150.jpg) KanoMeervanBanyoles 200x150.jpg (KanoMeervanBanyoles 200x150.jpg) Renate ballonvaart.jpg (Renate ballonvaart.jpg) Certificaat.jpg (Certificaat.jpg)

Bij La Garrotxa Vulkanische Zone Natuurpark zijn meerdere wandelroutes die waarbij u de meest interessante plaatsen zult passeren. Met een gids leert u de geschiedenis kennen maar maakt u ook kennis met deze mooie en afwisselende natuur zowel te voet als in de lucht. Want een luchtballonvaart is één van de hoogtepunten geweest die wij hebben mogen meemaken.

Klik hier voor de activiteiten.