Als je Italië zegt, zeg je wijn en eten.

Als je Italië zegt, zeg je wijn. Als je Italië zegt, zeg je eten. Of het nu om een weekend gaat, een dagexcursie of om een proeverij van 3 uur.....

  • Informatie
  • Inrichting
  • Foto's / Media
  • Omgeving
  • Prijzen / Reserveren
  • Beschikbaarheid

Als je Italië zegt, zeg je wijn. Als je Italië zegt, zeg je eten. 

Je hebt vakanties die je laten kennismaken met een onbekende wijnboer, maar wel de beste van de streek. Die je smaakpapillen ongekend verrassen, maar wel zeer aangenaam. De meeste stadjes hebben hun eigen varianten of merken, en een ideale manier om kennis te maken met de wijnen is door middel van wijnproeverijen. Enkele lokale wijnen zijn wereldberoemd zoals bijvoorbeeld Chianti uit Toscane. Piemonte staat bekend om de beroemde Barolo en Barbaresco. De Marken heeft de Verdicchio, Rosso Piceno en de Rosso Conero.

Wine (4).jpg (Wine (4).jpg)   Wine (5).jpg (Wine (5).jpg)  Wine (1).jpg (Wine (1).jpg)  Wine (3).jpg (Wine (3).jpg)

Wijnvakanties die op maat worden samengesteld, voor z’n tweetjes, kleine groepen en grote gezelschappen. Vakanties waarin de smaak van truffels centraal staat of een kookcursus van La Mama volgt. Wijn- en Foodreizen, een fietstocht door de wijngaarden of een stedentrip met een drie sterrendiner. 

De Wine en Food reizen zijn ideaal voor een groep vrienden, families of bedrijven die allemaal een passie hebben voor het Italiaanse leven, de wijn en het eten. 

Eten en drinken zijn twee grote redenen waarom mensen ervoor kiezen om op zoek te gaan naar een vakantiewoning in Italië. Waar je ook heen gaat in de regio, je zult snel ontdekken dat je de vele culinaire lekkernijen vooral aantreft op marktjes, kleine familierestaurantjes en festivals.

Eten (5).jpg (Eten (5).jpg) Eten (2).jpg (Eten (2).jpg)  Eten (3).jpg (Eten (3).jpg)  Eten (1).jpg (Eten (1).jpg) 
Of het nu om een weekend gaat, een dagexcursie of om een proeverij van 3 uur.....Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.