SPEND TIME with the people that you love!

Ga je gezellig op vakantie met familie of vrienden? Op verkenning in de wijnstreken van Italië of Frankrijk verkennen, samen mountainbiken of wandelen in Catalonië....

  • Informatie
  • Inrichting
  • Foto's / Media
  • Omgeving
  • Prijzen / Reserveren
  • Beschikbaarheid

Familie intro groot.jpg (Familie intro groot.jpg)

Life is short. Don't miss opportunities to SPEND TIME with the people that you love!

Ga je gezellig op vakantie met familie of vrienden? Met meerdere mensen of een grote groep de wijnstreken van Italië of Frankrijk verkennen, samen mountainbiken of wandelen in Catalonië of juist heerlijk aan het zwembad liggen? Het kan allemaal vanuit de ruime vakantiewoningen die wij te bieden hebben in Frankrijk, Spanje, Italië of Nederland. Je kan van alles doen!

Weg van de drukte en de stress van het werk, school en de dagelijkse beslommeringen. Samen met het gezin, familie, vrienden en vriendinnen samen genieten van de tijd die ook wel quality time genoemd wordt. 

Familievakanties zijn ook de ideale gelegenheid om weer even dicht bij elkaar te zijn. Op vakantie willen kinderen vaak andere dingen dan hun ouders maar hoe zorgen je voor een geslaagde familievakantie die voor iedereen leuk is?

Van een stadswandeling tot een chocolade proeverij alles is mogelijk. Waar u ook voor kiest, wij helpen u graag. Je kunt bijvoorbeeld meerdere woningen reserveren in een agriturismo waardoor je van optimale privacy geniet en toch gezellig samen vakantie viert. Ben je toch meer gesteld op mensen om je heen? Kies dan voor meerdere woningen op een agriturismo, casas rurales of voor een grote vakantievilla. Deze kun je samen met vrienden of familie delen.

Gezelligheid staat bij dit thema centraal. Kijk eens rond en heb je nog vragen, wij zijn je graag van dienst!

Vrienden 2 200x150.jpg (Vrienden 2 200x150.jpg) Vrienden 1 200x150.jpg (Vrienden 1 200x150.jpg) Vrienden 3 200x150.jpg (Vrienden 3 200x150.jpg) Vrienden 200x150.jpg (Vrienden 200x150.jpg)