Fietsen als een god door Frankrijk

Wat is er leuker dan kijken naar de Tour de France? Inderdaad, zelf de fiets pakken, omdat wij Nederlanders nu eenmaal dol zijn op fietsen...

  • Informatie
  • Inrichting
  • Foto's / Media
  • Omgeving
  • Prijzen / Reserveren
  • Beschikbaarheid

Fiets1 845x445.jpg (Fiets1 845x445.jpg)

Fietsen als een god door Frankrijk

Een vorstelijke fietsreis door Frankrijk, waarbij je fietszadel een soort troon wordt. Fietsvakanties langs wijngaarden, landgoederen, jachtgebieden en de allermooiste kastelen! Ontdek vanaf de fiets de schoonheid van Frankrijk.

Een fietsvakantie biedt voor elk wat wils van een verblijf in de mooiste hotels, leukste chambre d’hôtes en kindvriendelijkste gites. Voor de rustzoeker, de cultuursnuiver, lekkerbek of actieveling, Frankrijk is er voor iedereen. Vele gemarkeerde  fietspaden doorkruisen ‘la Douce France’, waar het goede leven vanzelfsprekend is. Ontelbare prachtige châteaux, kerken, kathedralen, fotogenieke dorpjes en fascinerende steden vertellen Frankrijks rijke verleden. 

Met de fiets geniet je op en top van de natuur en lokale bewoners. Terwijl je aan het fietsen bent passeer je de leukste plekken die je op de snelweg niet was tegengekomen. Zo nu en dan stop je bij een leuk terras, koopt een kaasje bij een kaasboerderij of proeft een wijntje bij een wijngaard. 

Wat is er leuker dan kijken naar de Tour de France? Inderdaad, zelf de fiets pakken, omdat wij Nederlanders nu eenmaal dol zijn op fietsen... Pomp de banden nog even goed op, smeer de ketting en vul je bidon… De reis begint zodra je op de fiets stapt.