Vluchten

La Vacanza heeft zo'n tweehonderd accommodaties te huur in Italië, Spanje en Frankrijk. Ons volledige programma bestaat uit mooi appartementen, karakteristieke huizen, vakantiewoningen, fraai gelegen boerenhoeves en luxe villas. Wij zijn persoonlijk bekend met de accommodaties en locaties. Graag helpen wij u

  • Informatie
  • Inrichting
  • Foto's / Media
  • Omgeving
  • Prijzen / Reserveren
  • Beschikbaarheid

La Vacanza verzorgt ook graag u vluchten naar Italië en Spanje. Een kleine greep uit de diverse mogelijkheden zijn met de luchtvaartmaatschappijen KLM, Alitalia, Transavia, Ryanair, Vueling en Iberia. Uiteraard doen wij de prijscheck bij de verschillende maatschappijen alvorens wij u een offerte toesturen van de mogelijkheden.

Transavia biedt o.a vluchten aan naar Milaan (Bergamo), Verona, Venetie, Pisa, Rome, Napels, Barcelona en Girona.

Ryanair biedt o.a. vluchten aan vanaf Eindhoven en Maastricht naar Italië naar Milaan (Bergamo), Pisa, Rome Ciampino, Trapani (Sicilie), Girona Barcelona en Reus Barcelona.  

Vanaf vliegveld Weeze (Dusseldorf) kunt u vliegen naar Bologna, Ancona, Milaan (Bergamo), Pisa, Rome, Trapani (Sicilie), Girona Barcelona en Reus Barcelona. 

De lijndiensten van KLM, Alitalia en Iberia zijn meerdere dagelijkse vluchten naar de diverse bestemmingen in Italie en Spanje. 

Vanaf Brussel Charlerio kunt u vliegen naar Barcelona El Prat en Girona Barcelona.

   Ryanair.png (Ryanair.png)             Alitalia (Alitalia.png)                           KLM.png (KLM.png) 
 
                                    

Iberia (Iberia.jpg)                            Transavia.png (Transavia.png)                              Vueling.png (Vueling.png)
 

Door op het logo van de luchtvaartmaatschappij te klikken kunt u eenvoudig zelf u vlucht reserveren. Uiteraard willen wij ook uw vlucht reserveren. Wanneer wij de vluchten voor u reserveren ontvangen wij graag van alle reizigers de namen incl. voornamen welke overeen dienen te komen met uw geldige reisdocumenten zoals een paspoort / ID Card. Wanneer deze gegevens niet overeenkomen dan is La Vacanza niet aansprakelijk voor de kosten voor een nieuw vliegticket of de eventuele wijziginskosten welke door de maatschappij in rekening gebracht worden. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om de juiste gegevens door te geven. 


Wij vragen voor het reserveren van de vlucht een vergoeding van € 35,00 per persoon. Klik hier voor onze voorwaarden.