Inleiding

Hartelijk welkom op onze site. Ons volledige programma bestaat uit mooie appartementen, karakteristieke huizen, vakantiewoningen, fraai gelegen boerenhoeves en luxe villa’s, allen natuurlijk met zwembad en stuk voor stuk zorgvuldig door ons geselecteerd.##Alle accommodaties en locaties hebben wij persoonlijk bezocht. Wij helpen dan ook graag met het maken van de juiste keuze.....

  • Informatie
  • Inrichting
  • Foto's / Media
  • Omgeving
  • Prijzen / Reserveren
  • Beschikbaarheid

Hartelijk welkom op onze site. Ons volledige programma bestaat uit mooie appartementen, karakteristieke huizen, vakantiewoningen, fraai gelegen boerenhoeves en luxe villa’s, allen natuurlijk met zwembad en stuk voor stuk zorgvuldig door ons geselecteerd.

Alle accommodaties en locaties hebben wij voor ruim 99% persoonlijk bezocht. Wij helpen dan ook graag met het makenvan de juiste keuze van jullie vakantie. Onze kennis van de situatie ter plaatse kan daarbij van groot belang zijn.

Of het nu gaat om een rondreis op Sicilië met overnachting op een landgoed, een week Toscane met aansluitend een weekje aan de Noord Italiaanse Meren zoals het Comomeer of het Lago Maggiore: met onze ruime ervaring met wonen, werken en verblijven in Italië helpen wij u graag op weg en zullen wij u met veel plezier adviseren bij het vinden van een passende accommodatie. Italië is een echt vakantieparadijs. De overweldigende rijkdom aan kunstschatten, het landschappelijk schoon en niet te vergeten het zonnige klimaat hebben ons gestimuleerd om u met veel inzet en enthousiasme (opnieuw) kennis te laten maken met Italië.         

Met veel plezier bieden wij nu ook Spanje aan. Dit is ontstaan omdat mijn zoon Laurens, 8 jr., graag naar het stadion van FC Barcelona wilde. Ik ben gaan zoeken naar accommodaties in de omgeving van Barcelona en kwam daar prachtige landgoederen tegen. In Barcelona en Girona heb ik een lokale agent gevonden en de eerste gesprekken voor een samenwerking was in juli 2013. Begin oktober '13 ben ik terug gegaan en heb ik besloten de gehele regio Catalonië aan de bieden. Renate heeft in oktober '15 Catalonie op uitnodiging van het Catalaans Toeristenbureau deze regio op haar manier mogen ontdekken. Wilt u weten hoe? Klik hier voor haar ervaring.

En toen kwam Frankrijk, Jeanette ging vroeger altijd al naar Frankrijk en de Dordogne heeft toen wel heel veel indruk gemaakt door haar schoonheid. Eind juni toch maar eens een bezoek gebracht en prachtige villa's gezien. Wat heb ik weer genoten. En het programma staat en wat zijn we blij!

Wat zijn wij trots op ons aanbod in Italie, Spanje en Frankrijk. Wat is het er mooi, wat een aardige mensen, heerlijk eten, prachtige natuur. Een absolute aanrader!! 

Met vriendelijke vakantiegroet / Saluti/ Saludos,

Jeanette Kampman en Renate Soer- Veerman

Jeanette2 (Jeanette2.jpg) Renate Soer-Veerman.jpg (Renate Soer-Veerman.jpg)