Op vakantie met kinderen?

Op vakantie met kinderen? Geen probleem! Wij hebben enkele kindvriendelijk vakantieverblijven geselecteerd. Hier zullen de kinderen het zeker naar hun zin hebben. Er zijn genoeg faciliteiten aanwezig zoals een zwembad, voet-/volleybalveld, tafeltennis....

  • Informatie
  • Inrichting
  • Foto's / Media
  • Omgeving
  • Prijzen / Reserveren
  • Beschikbaarheid

Op vakantie met kinderen? Geen probleem! Wij hebben enkele kindvriendelijk vakantieverblijven geselecteerd. Hier zullen de kinderen het zeker naar hun zin hebben. Er zijn genoeg faciliteiten aanwezig zoals een zwembad, voet-/volleybalveld, tafeltennistafel ect.

Les Chalets - Dordogne kindvriendelijk.jpg (Les Chalets - Dordogne kindvriendelijk.jpg) Les Chalets - Dordogne (Frankrijk)
2 - 14 pers.
De chalets met 2 slaapkamers zijn ideaal voor vakantie met kinderen. Er is zwembad voorzien van een kinderveilige omheining en is van mei t/m september verwarmd. 
Er zijn op aanvraag mountainbikes beschikbaar. 
 

 

Fares4introklein1.jpg kindervakantie.jpg (Fares4introklein1.jpg kindervakantie.jpg) L' Arcada de Fares - Catalonië (Spanje)
2 - 50 pers.
EL'Arcada de Fares een prachtige accommodatie in het District van La Garrotxa, 5 minuten van Besalú. Ook aan de kinderen is gedacht er is het zwembad, een speeltuin met een zankbak, schommels en een glijbaan en een voetbalveld. Het restaurant biedt de traditionele Catalaanse keuken! 
 

 

Teixidorintroklein.jpg kindervakantie.jpg (Teixidorintroklein.jpg kindervakantie.jpg) Mas Teixidor - Catalonië (Spanje)
2 - 25 pers.
Een typische Catalaanse boerderij uit de 13-eeuw die volledig is gerenoveerd en nu bestaat uit 5 appartementen welke allemaal een privé terras hebben. In de goed onderhouden tuin ligt het zwembad met ligstoelen. Er is een buitenkeuken met BBQ. De kinderen kunnen genieten van een speeltuintje en er is een kleine kinderboerderij.
 

 

Rigone4introklein.jpg kindervakantie.jpg (Rigone4introklein.jpg kindervakantie.jpg) Rigone in Chianti - Toscane (Italië)
2 - 30 pers.
Rigone in Chianti en Nada, de eigenaresse, geven u het thuis gevoel! Alle appartementen hebben een eigen terras met pergola. Het prachtig ontworpen zwembad (20x 9m.) en kinderbadje met een heerlijk uitzichten, een klein speeltuintje, 4 mountainbikes en 3 bbqs bieden een heerlijk en ontspannen vakantie in een natuurlijke omgeving. 
 

 

ResidenceOndaBlu1 200x150.jpg kindervakantie.jpg (ResidenceOndaBlu1 200x150.jpg kindervakantie.jpg) Onda Blu - Gardameer (Italië)
2 - 50 pers.
Gelegen aan het Gardameer maar met zwembad heeft Onda Blu alles voor een heerlijke vakantie. Alles ligt in een zeer goed onderhouden park/tuin met veel groen, speeltuintje, tafeltennis, BBQ. Op het gehele complex is WiFi tegen betaling beschikbaar. Ook kunt u eventueel een boei huren voor het aanmeren van uw boot. 
 

 

Franconeklein kindervakantie (Franconeintroklein.jpg) Borgo Francone - Comomeer (Italië)
2 - 25 pers.
Sfeervolle appartementen, allen met een gemeubileerd privé terras, gelegen op korte afstand van Colico. Het landgoed heeft naast een zwembad veel ruimte voor balspelen zoals voetballen. Maar er is ook een mogelijkheid tot het huren van fietsen zodat sportief bezig zijn ook mogelijk is. Uiteraard is er WiFi
 

 

La Collina degli Ulivi - Vercana.jpg kinderopvakantie.jpg (La Collina degli Ulivi - Vercana.jpg kinderopvakantie.jpg) La Collina degli Ulivi - Comomeer (Italië)
2 - 40 pers.
La Collina degli Ulivi bestaat uit 6 appartementen. De ruim goed onderhouden tuin (500m2.) heeft een zwembad (8x 12m.) en een kinderbad (2,5x 5). Er is een speeltuin en er zijn 2 grillplaatsen en natuurlijk altijd met uitzicht. Dit deelt u met de gasten van het nabij gelegen La Collina dei Frutti.
 

 

La Collina dei Frutti - Vercana.jpg kinderopvakantie.jpg (La Collina dei Frutti - Vercana.jpg kinderopvakantie.jpg) La Collina dei Frutti - Comomeer (Italië)
2 - 40 pers.
La Collina dei Frutti bestaat uit 5 appartementen. De ruim goed onderhouden tuin (500m2.) heeft een zwembad (8x 12m.) en een kinderbad (2,5x 5). Er is een speeltuin en er zijn 2 grillplaatsen en natuurlijk altijd met uitzicht. Dit deelt u met de gasten van het nabij gelegen La Collina degli Ulivi.